Özel Yetenekli Öğrenciler İçin Yenilikçi Ders Planları Yayımlandı!

Öğrencilerin yeteneklerine uygun, motive edici ve zenginleştirilmiş ders planları oluşturuldu.

16.09.2023 191

5-9 Haziran 2023 tarihleri arasında Portekiz'de gerçekleştirdiğimiz bir haftalık işbaşı gözlem programının ardından, kurumumuz özel yetenekli öğrencilere yönelik eğitimde fark yaratmayı hedefleyen bir projeye imza attı. Uzun süreli gözlemler sonucunda, öğretmenlerimiz değerli deneyimler kazandı ve bu deneyimlerini öğrencilerimizin eğitimine yansıtmak için kolları sıvadı.

Bu gözlemler esnasında öğretmenlerimiz, öğrencilerin bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini yakından tanıma fırsatı buldu. Elde edilen bu bilgiler ışığında, öğrencilerin yeteneklerine uygun, motive edici ve zenginleştirilmiş ders planları oluşturuldu. Bu ders planları, öğrencilerin sınıf içindeki motivasyonunu artırmayı ve öğrenme sürecini zenginleştirmeyi amaçlamaktadır.

Öğretmenlerimiz, öğrenci motivasyonunu artıran ve yetenekli öğrencilere özgü stratejiler geliştirerek bu ders planlarını hazırladı. Bu stratejiler, öğrencilerin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı hedeflemektedir.

Kurumumuz, bu yenilikçi ders planlarını tüm eğitim camiasıyla paylaşmaktan gurur duyar. Öğretmenler, veliler ve öğrenciler, kurumumuzun web sayfası üzerinden bu linkten ders planlarına ulaşabilir ve detaylı bilgi edinebilirler.

Öğrencilerimizin başarısı için atılan bu adımın, eğitimde kaliteyi artırma yolunda önemli bir kilometre taşı olacağına inanıyoruz. Eğitimde fark yaratmaya devam edeceğiz!