Karatay Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Karatay Bilim ve Sanat Merkezi olarak; Türk Millî Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri esas alarak, özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin eğitim ihtiyaçları, yeterlilikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlayarak üst öğrenime, meslek hayatına ve toplumsal yaşama hazırlanmalarına öncülük eden bir özel eğitim kurumu olmak.

Misyon: Karatay Bilim ve Sanat Merkezi olarak; Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen; ülkesinin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven, ülkesine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış hâline getiren, hür ve bilimsel düşünme gücü ile geniş bir dünya görüşüne sahip; lider, yapıcı, yaratıcı ve ülke kalkınmasına katkıda bulunan, bilimsel düşünce ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren, üretken, sorun çözen, kendini gerçekleştirmiş, yaratıcı düşünce, keşif, icat, sosyal ilişkilerde başarı, inovasyon, liderlik, iletişim ve sanatsal becerilere sahip, özel yetenekleri doğrultusunda bilimsel çalışma disiplini kazanmış, disiplinler arası düşünme, sorunları çözme ve belirlenen ihtiyaçları karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: HAFTA İÇİ 08:30 - 11:30 / 13:20 - 15:30 / 15:40 - 17:50 / 18:00 - 20:10 HAFTA SONU 08:30 - 11:30
Isınma: DOĞALGAZ - KALORİFER
Servis Bilgisi: Servis Yok